LEGO® Creator 3v1 31154 Lesné zvieratá – Líška

Nový LEGO® set z témy Creator bol odhalený a ponúka možnosť postaviť z LEGO® kociek jedno z niekoľkých zaujímavých lesných zvierat. LEGO® Creator 31154 Lesné zvieratá – Líška sa bude skladať z 669 dielikov a dovolí nám postaviť si buď líšku, sovu alebo vevericu.

Na obrázkoch, ktoré máme zatiaľ k dispozícii, môžeme vidieť primárnu stavebnicu teda líšku, s pňom stromu, mladým ihličnanom a hríbom. Ako alternatívu si môžeme z kociek postaviť veveričku s orechom alebo sovu sediacu na strome.

Zvieratá sú znova lepšie a detailnejšie spracované ako predošlé LEGO® modely zvierat. Svojim štýlom pripomína táto stavebnica 31150 Divoké zvieratá zo safari. Akurát sme vymenili africkú divočinu za prostredie lesnej ríše.

Podrobnosti

  • Číslo setu: 31154
  • Vek: 9+
  • Počet dielikov: 667
  • Počet minifigúrok: 0
  • Dátum vydania: Zatiaľ neohlásený
  • Oficiálna predajná cena: Zatiaľ neohlásená, pravdepodobne medzi 50-70 €

Presný dátum vydania setu ani jeho cenu zatiaľ nepoznáme ale hovorí sa podobne ako pri nových Star Wars setoch o marci 2024. To sú ale iba špekulácie a na potvrdenie zo strany spoločnosti LEGO® si musíme ešte počkať. S určitosťou vieme povedať že LEGO® Creator 31154 Lesné zvieratá – Líška príde v priebehu roka 2024.

Nezabudnite, že do 31.1.2024 stále môžete dostať v oficiálnom LEGO® obchode darček k nákupu LEGO® setov v podobe 40611 Rok draka pri nákupe za aspoň 85 €.


Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pre všetky novinky z LEGO® sveta nezabudni sledovať náš Instagram a Facebook kde uverejňujeme pravidelne nové články!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *