LEGO® 40714 Jazda na kolotoči oficiálne odhalené

Zauímavý nový LEGO® set sa pridá k ostatným, ktoré prídu 1. marca 2024. LEGO® 40714 Jazda na kolotoči je nádherný model kolotoča plný detailov a doplnkov.

Stavebnica obsahuje 232 dielikov a 3 minifigúrky. V oficiálnom LEGO® obchode si ju môžete zaobstarať od 1. marca 2024 v cene 22,99 €.

Na podložke vidíme pestrofarebný kolotoč a pokladňu na predaj lístkov. Kolotoč sa skladá zo štyroch vozíkov v tvare veľryby, labute, člna a hasičského auta. Dokážeme ho otáčať pomocou mechanizmu v podlahe. Nájdeme tu aj tri minifigúrky. Chlapca so zmrzlinou, dievča s fotoaparátom a predavačku lístkov.

Okolie kolotoča ponúka niekoľko zaujímavých doplnkov ako lampu, na ktorej sedí modrý vtáčik alebo stojan na metlu s metlou či odpadkový kôš. Na vrchu kolotoča vlaje červená vlajka a na zemi leží banánová šupka. Aj takéto malé detaily dodávajú stavebnici viac autentickosti a spestrenia.

Podrobnosti

  • Číslo setu: 40714
  • Vek: 8+
  • Počet dielikov: 232
  • Počet minifigúrok: 3 (predavač lístkov, chlapec so zmrzlinou a dievča s fotoaparátom)
  • Dátum vydania: 1. Marec 2024
  • Oficiálna predajná cena: 22,99 €

Stavebnica je vhodná tak na vystavenie ako aj zábavný model na hranie s otáčacím mechanizmom kolotoča. Meria vyše 13 cm na výšku, 14 cm na šírku a 13 cm do hĺbky. Do predaja v oficiálnom LEGO® obchode príde 1. marca 2024 za cenu 22,99 €.


Nezabudnite, že 1.2.2024 do 14.2.2024 stále môžete dostať v oficiálnom LEGO® obchode valentínsky darček k nákupu LEGO® setov v podobe setu 40679 Krabička plná lásky pri nákupe za aspoň 75 €.


Ďakujem že kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pre všetky novinky z LEGO® sveta nezabudni sledovať náš Instagram a Facebook kde uverejňujeme pravidelne nové články.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *