LEGO® Classic Space 40712 Micro Rocket Launchpad

V roku 2024 si dáva spoločnosť LEGO® záležať na téme vesmíru. Svedčí o tom aj počet nových stavebníc s vesmírnou tématikou, ktoré uzrú svetlo sveta tento rok. Ako ďalší dôkaz je tu nový darček k nákupu, ktorý nám odhalil certifikovaný obchod Dreamworld, LEGO® 40712 Micro Rocket Launchpad.

Zatiaľ nemáme veľa informácií, ani obrázkov. Z toho jedného nie moc kvalitného ale dokážeme zopár detailov vyčítať. V krabici nájdeme 325 dielikov, z ktorých budeme môcť vytvoriť odpalisko pre raketu, vesmírnu loď, vesmírne vozítko a jednu budovu.

Vyzerá to tak, že tu nájdeme aj dve vesmírne bábätká, z toho jedno po prvýkrát v bielej farbe. Zatiaľ nemáme informácie o príchode tohto setu do oficiálneho LEGO® obchodu. Podľa niektorý neoverených správ by tento darček mohol prísť ešte vo februári, čiže po vypršaní súčasného valentínskeho darčeka 40679 Krabička plná lásky. Ten si až do 14. februára môžete zaobstarať v oficiálnom LEGO® obchode pri nákupe LEGO® produktov v hodnote aspoň 75 €.

LEGO® 40712 Micro Rocket Launchpad by mal dostať každý, kto nakúpi aspoň za 320 australských dolárov, čo bude v prepočte okolo 170 libier, 190 dolárov alebo 190 eur. Tento set nám pripomína niektoré zo starších modelov, ktoré očarili staviteľov v minulom storočí. Najviac nám pripomína spojenie setov 6971 Inter-Galactic Command Base a 920 Alpha-1 Rocket Base.

Sme zvedaví na ďalšie informácie a oficiálne fotografie. Odhalenie tohto darčeka by malo byť za rohom a myslím, že tento darček bude populárny nielen medzi fanúšikmi LEGO® vesmíru.


Na našej stránke nájdete aj zoznam všetkých LEGO® setov, ktoré vychádzajú v roku 2024 zoradených podľa mesiacov. Tu nájdete aj všetky LEGO® sety vychádzajúce vo februári 2024.

Nezabudnite, že 1.2.2024 do 14.2.2024 stále môžete dostať v oficiálnom LEGO® obchode valentínsky darček k nákupu LEGO® setov v podobe setu 40679 Krabička plná lásky pri nákupe za aspoň 75 €.


Ďakujem že kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pre všetky novinky z LEGO® sveta nezabudni sledovať náš Instagram a Facebook kde uverejňujeme pravidelne nové články.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *