LEGO® Icons 10331 Rybárik bol odhalený

Spoločnosť LEGO® nám predstavila novú stavebnicu z kolekcie fauny, krásneho modro-oranžového 10331 Rybárika. Model zachytáva tohto vtáčika pri vylietavaní z vody aj s ulovenou rybou v zobáku.

Ako súčasť témy LEGO® Icons, tento vták pozostáva z 834 dielikov a príde do ponuky v oficiálnom LEGO® obchode už 1. februára 2024 za 49,99 €.

V poslednej dobe sme videli niekoľko LEGO® modelov v rade Creator 3v1, napríklad dvoch papagájov, 31136 Exotický Papagáj a 31144 Exotický ružový Papagáj. Teraz ale po prvýkrát dostávame model vtáčika z LEGO® kociek v téme Icons. Dizajnérom setu LEGO® Icons 10331 Rybárik je Sven Franic.

Tak ako jeho reálna predloha, aj model z kociek vyniká svojou modro-oranžovou farebnou kombináciou. Rybárik sa v prírode pýši svojimi loveckými schonosťami a nápadným farebným perím. Vyskytuje sa v Severnej Amerike a Eurázií.

Samotný model Rybárika je znázornený na vodnej hladine s roztiahnutými krídlami. Za ním vidíme trstinu, ktorá slúži ako podstavec. Samotný vták je v pozícií lovca ktorý práve ulovil svoju korisť, v jeho prípade rybu v zobáku. Aby bola stavebnica ešte krajšia, dizajnéri použili na špliechajúcu vodu priehľadné nové kocky, ktoré boli prvýkrát použité na modeli 21060 Hrad Himedži.

Postavený Rybárik meria 21 cm na výšku, 31 cm na šírku a 17 cm do hĺbky. Samotný Rybárik je veľmi špeciálny druh vtáka, ktorý je známy tým, že loví po ponorení sa pod vodnú hladinu a následne vylietava z vody s korisťou v zobáku. Myslím, že dizajnérom sa podarilo veľmi pekne zachytiť tento moment do sveta LEGO® kociek a už sa nemôžem dočkať, ako bude vyzerať naživo.

Podrobnosti

  • Číslo setu: 10331
  • Vek: 18+
  • Počet dielikov: 834
  • Počet minifigúrok: 0
  • Dátum vydania: 1. Február 2024
  • Oficiálna predajná cena: 49,99 €

Tento set sa zaraďuje do kolekcie fauny a po minulom roku, ktorý patril Botanickej kolekcii to vyzerá, že tento rok môže byť práve rokom fauny. Tá sa rozširuje medzi témami ako sú Creator, Art alebo Icons. LEGO® Icons 10331 Rybárik vychádza v oficiálnom LEGO® obchode už 1. februára 2024 a všetci nadšenci zvieracej ríše si ho môžu zaobstarať za cenu 49,99 €.

Nezabudnite, že od 1. do 16. januára 2024 máte možnosť získať dva darčeky k nákupu v oficiálnom LEGO® obchode. Všetky detaily tejto ponuky ako aj sumu potrebnú na získanie som spísal v tomto článku.


Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pre všetky novinky z LEGO® sveta nezabudni sledovať náš Instagram a Facebook kde uverejňujeme pravidelne nové články!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *