LEGO® Icons 10341 NASA Artemis Space Launch System bola odhalená predčasne

Pred nejakým časom začali vychádzať informácie o novom vesmírnom sete, ktorý mal predstavovať vesmírnu raketu NASA. Vzhľadom na tohtoročnú posadnutosť spoločnosti LEGO® vesmírom by to aj dávalo zmysel. Bohužiaľ, neboli dostupné skoro žiadne informácie a preto bolo všetko iba v rovine špekulácií.

Teraz ale uzrela svetlo sveta nová fotografia zachytávajúca krabicu novej zatiaľ neohlásenej stavebnice, ktorú odfotil fanúšik a zavesil na sociálne siete s popisom, v ktorom tvrdí, že nevedel o existencii tohto modelu a nerozumie ako mu to ušlo. Okamžite začali ľudia komentovať, že vlastne ani nemohol o tomto sete vedieť, keďže o ňom zatiaľ nevedel nikto. Tak sa stalo že bol nedopatrením odhalený nový set pre rok 2024 LEGO® Icons 10341 NASA Artemis Space Launch System.

LEGO Icons 10341 NASA Artemis Space Launch System
LEGO® Icons 10341 NASA Artemis Space Launch System

Najnovší LEGO® Icons set bol videný na medzinárodnom letisku Taoyuan v meste Taipei, kde si v obchode vegetil položený na ostatných LEGO® stavebniciach akoby sa nechumelilo. Zatiaľ máme k dispozícii iba jednu fotografiu.

Z nej je ale jasné niekoľko vecí. Tento veľký model rakety je určený pre staviteľov od 18 rokov a celkovo sa skladá z 3601 dielikov. Z kociek si teda budeme môcť postaviť štartovaciu rampu aj s raketou Artemis. Neoverené informácie hovoria o termíne vydania 15. máj 2024 s predajnou cenou 259,99 usd aj keď ešte nič nebolo oficiálne potvrdené.

Podobnú LEGO® stavebnicu s raketou a odpaľovacou rampou sme doposiaľ mohli vidieť v modeli LEGO® City 60351 Kozmodróm. Zatiaľ teda nemáme žiadne ďalšie detaily ani fotografie tohto modelu. Môžeme ale predpokladať, že nám LEGO® čoskoro tento set predstaví pretože do mája už ostáva iba niečo vyše týždňa.

LEGO City 60351 Kozmodróm
LEGO® City 60351 Kozmodróm


Momentálne je v oficiálnom LEGO® obchode možnosť získať dva nové Darčeky k nákupu. LEGO® 40684 Obchod s ovocím bude dostupný zadarmo pri nákupe v oficiálnom LEGO® obchode v termíne od 15. do 25. apríla 2024 alebo do vyčerpania zásob. Jediná podmienka je nakúpiť v obchode za aspoň 200€ a samozrejme treba mať LEGO® Insiders účet, ktorý je ale zdarma a jeho založenie je otázkou niekoľkých minút.

LEGO® 30666 Darčekové zvieratká a Šípková Ruženka a lesné ihrisko môžete získať v termíne od 15. do 29. apríla pri nákupe niektorej stavebnice z tém LEGO® Friends, LEGO® Animal Crossing, LEGO® Disney Princezné, LEGO® Creator 3v1 alebo LEGO® Dreamzzz v hodnote aspoň 50€.


Ak chcete vedieť, ktoré nové stavebnice vyšli a vychádzajú v roku 2024, ich kompletný zoznam nájdete na tomto odkaze.

Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pre všetky novinky z LEGO® sveta nezabudni sledovať náš Instagram a Facebook kde uverejňujeme pravidelne nové články!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *