LEGO® Friends 42602 Prieskumné vesmírne vozidlo odhalené!

Spoločnosť LEGO® pri vesmírnej téme nespomaľuje a práve naopak prináša ďalšie nové stavebnice. V apríli dostane ďalšiu aj LEGO® Friends. 42602 Prieskumné vesmírne vozidlo príde do oficiálneho LEGO® obchodu 1. apríla 2024 za cenu 49,99 €.

Z témy LEGO® Friends sme už dostali jeden vesmírny set v podobe LEGO® Friends 42605 Základňa na Marse a raketa, čo bolo pri tejto téme trochu neočakávané. Predsalen sme zvyknutý na vesmírne sety skôr v témach ako LEGO® City alebo LEGO® Technic. Spoločnosť LEGO® nám ale ukazuje, že s vesmírnou témou to myslí vážne a preto prichádza aj nová stavebnica 42602 Prieskumné vesmírne vozidlo.

Čo nájdeme v krabici novej stavebnice? Dve figúrky Oliviu a Williama, ktorí prišli preskúmať neprebádanú planétu. Spolu 514 dielikov, vesmírny pes ale aj mimozemská forma života a vesmírne kvety. Z dostupných kociek si môžeme postaviť vesmírne vozidlo a aj malé vesmírne vznášadlo.

Vesmírne vozidlo je navyše vybavené predlžovacou rukou s kamerou na odhaľovanie mimozemského života. V zadnej časti vozidla nájdeme otvárateľný výskumný priestor, sklápacie postele pre figúrky ale aj pelech a jedlo (granule) pre psa.

Podrobnosti

  • Číslo setu: 42602
  • Vek: 8+
  • Počet dielikov: 514
  • Počet figúrok: 2
  • Dátum vydania: 1. apríl 2024
  • Oficiálna predajná cena: 49,99 €


Nezabudnite že od 1. do 10. marca alebo do vyčerpania zásob môžete získať pri nákupe v oficiálnom LEGO® obchode za aspoň 200 € prvú zo štyroch tohtoročných stavebníc 40680 Kvetinárstvo.


Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pre všetky novinky z LEGO® sveta nezabudni sledovať náš Instagram a Facebook kde uverejňujeme pravidelne nové články!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *