Nové LEGO® Star Wars 75378 Barc Speeder Escape bolo odhalené predčasne

Na stránke Amazonu sa pri prezentácií setu LEGO® Star Wars 75387 Nástup na palubu Tantive IV dostali na verejnosť zábery zatiaľ nepotvrdenej stavebnice LEGO® Star Wars s názvom 75378 Barc Speeder Escape.

Z názvu modelu nie je úplne jasné, čo môžeme v krabici čakať. Pri bližšom pohľade ale každý fanúšik seriálu Mandalorian spozná scénu, v ktorej majster Jedi Kelleran Beq zachráni malého Grogu (Baby Yoda) pri čistke zvanej aj ako Order 66.

Celkovo je stavebnica z tých menších, avšak môže nás tešiť aspoň prítomnosť štyroch minifigúrok. Okrem spomínaných Kelleran Beqa a Groguho tu nájdeme aj dvoch 501 Clone Trooperov. Z kociek sa bude dať postaviť samozrejme speeder so sidekárou pre malého Grogu a dekoratívna lampa na Coruscante.

Ťahákom tejto stavebnice je určite minifigúrka Kelleran Beqa, ktorá bude s veľkou pravdepodobnosťou exkluzívna a už sa neobjaví v žiadnej inej stavebnici. Postava Rytiera Jedi sa prvýkrát objavila v tretej sérií úspešného seriálu Disney s názvom Mandalorian. Kelleran Beqa hrá herec Ahmed Best, ten istý, ktorý v prequeloch zapožičal svoj hlas Jar Jar Binksovi.

75378 Barc Speeder Escape zatiaľ nebol zo strany LEGO® oficiálne ohlásený ale už dlhšie boli informácie o tom, že príde tento rok. Dátum vydania by mal byť na Deň Star Wars 4. mája (May the 4th) a keďže už zajtra začína apríl, myslím že môžme v najbližšom čase očakávať oficiálne potvrdenie zo strany LEGO®. Neviem ako Vy, ale ja už začínam byť nedočkavý ohľadom toho, čo nám spoločnosť LEGO® tento máj pripraví.

Celkovo sa model skladá z 221 dielikov a mal by prísť s cenovkou 29,99 €. Tieto informácie ešte nie sú potvrdené takže ich berte s rezervou.


Ak si chcete pozrieť celý kompletný zoznam všetkých LEGO® stavebníc, ktoré vyšli alebo vychádzajú v roku 2024, nájdete ho na tomto odkaze.

Už zajtra začína mesiac apríl a nás čakajú v oficiálnom LEGO® obchode až tri darčeky k nákupu (GWP). LEGO® 40683 Kvetinová treláž môžete získať zdarma pri nákupe tovaru za aspoň 150 € v oficiálnom LEGO® obchode v čase od 1. do 14. apríla 2024 alebo do vyčerpania zásob.

Druhý aprílový darček k nákupu LEGO® 50008325 Mimic truhlica na kocky je exkluzívne dostupný od 1. do 7. apríla iba pri nákupe novej stavebnice 21348 Dungeons and Dragons: Príbeh Červeného Draka, ktorá príde do predaja už v apríli.

LEGO® 40681 Retro pojazdné občerstvenie sa vracia do ponuky darčekov k nákupu od 1. apríla pri kúpe jednej z troch modulárnych budov, LEGO® Icons 10326 Prírodovedné múzeumLEGO® Icons 10312 Jazzový klub alebo LEGO® Icons 10297 Butikový hotel.

Všetky dôležité informácie o tom ako získať jednotlivé aprílové darčeky nájdete TU.


Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pre všetky novinky z LEGO® sveta nezabudni sledovať náš Instagram a Facebook kde uverejňujeme pravidelne nové články!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *