Nový polybag LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily je v Insiders odmenách

Ak ste členom programu LEGO® Insiders, asi viete, že môžete využívať rôzne špeciálne ponuky a zľavy. Okrem toho viete získané Insiders body vymeniť za menšie stavebnice alebo polybagy. A práve teraz je v centre odmien programu LEGO® Insiders dostupný nový polybag LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily.

LEGO City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily
LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily

Zaujímavosťou tohto polybagu je figúrka malej baby gorily. Tá sa dá zohnať už iba v stavebnici LEGO® City 60437 Helikoptéra na prieskum džungle v základnom tábore. Tu sa bavíme ale o stavebnici za bezmála 100€. Polybag LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily sa dá získať za veľmi prijateľnú sumu 500 Insiders bodov a preto je ideálnym spôsobom na získanie mláďaťa gorily.

LEGO City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily
LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily

V sáčku sa nachádza 34 dielikov, jedna minifigúrka a už spomínané mláďa gorily. Minifigúrka prieskumníka džungle je tiež zaujímavá. Na prvý pohľad vynikne jej nevšedný účes, ale aj kvalitná potlač na celom tele. Na chrbte nosí batoh s potravou a v rukách má vysielačku a fľašu s mliekom pre gorilu. Tá sedí vo výreze z džungle pod tropickým stromom. Naokolo sa nachádza aj ostatná vegetácia tvorená rastlinami a žltými kvetmi. Posledným zaujímavým prvkom je ružová žaba. Nie je mi jasné, prečo zvolili dizajnéri túto farbu, každopádne práve preto môže byť exkluzívna.

LEGO City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily
LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily

Tento polybag je zatiaľ dostupný v centre odmien LEGO® Insiders. Do programu sa môže zaregistrovať každý, registrácia je úplne zdarma. Takže ak ste členom a máte nevyužitých 500 bodov, neváhajte a choďte sa pozrieť a objednávajte, kým sa dá. Dosť často sa LEGO® polybagy dostanú neskôr aj do ponuky retialových predajcov, nato by som sa ale nespoliehal.

LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily
LEGO® City 30665 Stretnutie s mláďaťom Gorily


Nezabudnite, že do 7.7.2024 stále môžete získať darček k nákupu v podobe stavebnice LEGO® 40689 Oslavy s ohňostrojom pri nákupe stavebníc a iného tovaru v hodnote aspoň 85€. Viac informácií o tomto darčeku nájdete tu.

Ak chcete vedieť, ktoré nové stavebnice vyšli a vychádzajú v roku 2024, ich kompletný zoznam nájdete na tomto odkaze.

Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *