Prvé obrázky setu LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada

Pravdepodobne omylom bol zverejnený prvý oficiálny obrázok novej stavebnice LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada, ktorý navrhla dizajnérka Valentina Bima. Obrázok nového setu z dielne LEGO Ideas, ktorý by mal prísť tento rok do ponuky, sa dostal na oficiálnu LEGO stránku na pár hodín, kým ho neodstránili.

LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada
LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada

Aj keď ide o obrázok v nízkom rozlíšení, vidíme podobnosť s originálnym návrhom. Zdá sa, že oficiálny model bude rozmermi odpovedajúci Modulárnym budovám aj keď asi nebude prispôsobený na prepojenie s ostatnými modulárnymi budovami. To ale neznamená, že Botanickú záhradu nemôžete zakomponovať do svojho LEGO mesta.

LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada
LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada

Model pravdepodobne príde do predaja na konci roku a z obrázku to vyzerá na masívny set. Predpokladám, že aj počet dielikov bude niekoľko tisíc. Potešiť nás môže aj to že na obrázku vidíme celkom dosť minifigúrok. My sme ich napočítali až 12.

LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada
LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada dizajnérsky návrh

Dúfajme, že sa čoskoro dozvieme oveľa viac informácií ohľadom tejto stavebnice. LEGO Ideas 21353 Botanická záhrada by nemal byť ďaleko a aj toto nečakané odhalenie vypovedá o tom, že sme veľmi blízko k oficiálnemu predstaveniu stavebnice.


Ešte niekoľko hodín máte možnosť získať LEGO® Creator 40697 Halloweenska tekvica. Tento darček dostane každý, kto v termíne od 1. do 14. októbra alebo do vyčerpania zásob nakúpi stavebnice alebo iný tovar v oficiálnom LEGO obchode za aspoň 120€.

Ak chcete vedieť, ktoré nové stavebnice vyšli a vychádzajú v roku 2024, ich kompletný zoznam nájdete na tomto odkaze.

Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *