Nové LEGO® Star Wars 75389 Temný falcon z novej série Rebuild the Galaxy

Spoločnosť LEGO® len pred pár dňami oficiálne oznámila dve nové stavebnice zo série Rebuild the Galaxy, ktoré prídu do predaja v auguste 2024. Jedným z dvojice je aj nová verzia najznámejšej vesmírnej lode Millennium Falcon s názvom LEGO® Star Wars 75389 Temný Falcon. Teraz ale prichádza z paralelného vesmíru, kde je dobro a zlo vymenené. Falcon je teda odetý do čiernej a na svojej palube má postavy, ktoré nemajú rovnaké vlastnosti tak ako ich poznáme. Do ponuky LEGO® obchodov sa dostane už 1. augusta za cenu 179,99€.

LEGO Star Wars 75389 Temný Falcon
LEGO® Star Wars 75389 Temný Falcon

Nový seriál s názvom Rebuild the Galaxy príde ako štvordielna miniséria, ktorá nám prináša uplné iné príbehy z preďalekej galaxie. Prvé časti si budeme môcť pozrieť 13. septembra na platforme Disney+. Príbeh sa točí okolo Siga Greeblinga, ktorému sa podarí zapnúť mocnú relikviu rytierov Jedi a tým prehodí a zmení realitu. Čo to prinesie si môžme pozrieť práve v nových LEGO® stavebniciach.

LEGO Star Wars 75389 Temný Falcon
LEGO® Star Wars 75389 Temný Falcon

LEGO® Star Wars 75389 Temný Falcon je jednou z najdivnejších ale aj najzaujímavejších Star Wars stavebníc, aké sme kedy videli. Jeho exteriér sa ponoril do červeno-čiernych farieb impéria. Navyše, naši známi hrdinovia tiež nie sú takí, na akých sme zvyknutí. Máme tu Sitha ktorý nosí meno Darth Jar Jar, ďalej je tu Lovec odmien C-3PO, Darth Dev, Darth Rey, Plážový Luke Skywalker a asi najlepšia minifigúrka Jedi Vader.

LEGO Star Wars 75389 Temný Falcon minifigúrky
LEGO® Star Wars 75389 Temný Falcon minifigúrky

V krabici nájdeme celkovo 1579 dielikov a 6 minifigúrok, ktoré asi budú hlavným ťahákom stavebnice. Pre zberateľov minifigúrok je vydanie tejto stavebnice druhými Vianocami. Viem si predstaviť, kam vystrelia ceny na sekundárnom trhu napríklad za Sitha Jar Jara alebo za Jedi Vadera. Loď Millennium Falcon sa mierne zmenila nielen z vonka ale aj z vnútra. Nachádza sa tu napríklad trón Darth Jar Jara, riadiace centrum s hyperpohonom ale aj zábavná miestnosť a väzenská cela.

LEGO Star Wars 75389 Temný Falcon
LEGO® Star Wars 75389 Temný Falcon

Podrobnosti

  • Číslo setu: 75389
  • Vek: 10+
  • Počet dielikov: 1579
  • Počet minifigúrok: 6
  • Dátum vydania: 1. august 2024
  • Oficiálna predajná cena: 179,99€


Nezabudnite, že do 30.6.2024 stále môžete získať darček k nákupu v podobe stavebnice LEGO® 40690 Pocta knihám Julesa Verna pri nákupe stavebníc a iného tovaru v hodnote aspoň 150€.

Ak chcete vedieť, ktoré nové stavebnice vyšli a vychádzajú v roku 2024, ich kompletný zoznam nájdete na tomto odkaze.

Kúpou LEGO® setov cez affiliate linky v článku podporíte stránku olegu.sk malou sumou, ktorú použijeme na financovanie hostingu a iných výdavkov spojených s prevádzkou stránky.

Dúfam že sa Vám článok páčil. Ďalšie recenzie skvelých LEGO® setov nájdete v našej databáze recenzii. Pravidelne zverejňujeme aj všetky novinky zo sveta LEGO®.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *